desember 2011

Spørsmålsrunde !

Heei !

Jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde :) Bare spør i vei om nesten hva som helst , skriv i kommentarfeltet :) Jeg tror vi skal svare på video :) Svarer innen en uke tror jeg.  I morgen skal jeg på julemarked og i stallen igjen <3 Med Anelill , vi gjor det i dag og ! Det er litt sent nå, klokka er halv 2 :P jeg ligger over til Anelill <3 Siden begge skulle på julemarked og stallen :) Gleder meg ! <3 Skal ha Missi en uke til på prøve fordi jeg har hvert syk hele uka :/ Da blir det en uke til med moro <3Det var alt jeg skulle si :) Kommer et eller flere innlegg i moren :)

 

-Blogges<3

Bestilt fra elf !

Hei !

Det er Annette :) Idag har jeg hvert hjemme fra skola :( Har hvert syk, hvart sykere etter i går da jeg var i stallen :/ Men skal til stallen i morgen :) Med Anelill og etter det skal jeg på julemarked :) Skal kjøpe julegaver :) Skal kjøpe det til : Anelill, Kristine, Ane, Johanna, Ingvild, Sunniva og Ingeborg <3 Har kjøpt en ting til Anelill men skal kjøpe mer :) Men nå skal jeg vise hva jeg har bestilt fra eyeslipsface.no :)


All over color stick


Børste


Concealer


Concealer børste


Foundation børste


Leppestift


Pudder


Sminkeboks nr.1


Vippetang


Øyenskygge


Sminkeboks nr.2

Det var alt jeg hadde bestilt ! Gleder meg til å få det :D Den sminke boksen nr.1 skal jeg gi til en julegave:)

 

-Blogges<3

 

Hva ?

Heei !

Sorry at jeg ikke har blogget så mye i det siste :/ Jeg skal prøve å blogge nesten hver dag. Men jeg har ikke hatt tid og lyst. Jeg har fått en ponni på prøve , derfor har jeg ikke hatt tiden. Jeg har vært borte fra skola på mandag, i går og i dag fordi jeg er syk :( Nå sitter jeg å ser på tv, og skal snart lage mat. Men over til poenget ! Jeg har ingenting å blogge om :/ Vis dere har noen forslag kan du skrive det i kommentar feltet :) Jeg kan ikke videoblogge enda må bli frisk og få s\at stemmen :P Jeg skulle egentlig i stallen i dag men jeg fikk ikke låv av mamma :( Jeg savner Missi <3 Jeg har ikke sett ho siden søndag :( Jeg sitt på mamma sin pc, så jeg har ikke så mange bilder :P Fordi som liker / elsker hest eller hund så anbefaler jeg dere med å sjekke nettsidene : hest.no og hunden.no ! Du kan lage en blogg der og du får mange flere kommentarer ! :) Men husk å skriv i kommentar feltet under hva jeg skal skrive om :) Jeg kan vise dere et bilde eller to av missi <3 Anelill (xxasane.blogg.no) har tatt det første bilde <3 Og jeg det andre :P


Kult :P Ikke sant ? :P 

-Blogges <3

Ønskeliste til jul

Heei!
I dag har jeg vært hjemme fra skola fordi jeg hadde veldig vondt i halsen og vondt i hode :( tror ikke jeg skal på skolen i morgen :/ men over til poenget , jeg skal vise dere hva jeg ønsker meg til jul :) jeg blogger fra ipoden min :P her kommer ønskene :

Missi <3

Ny pc :)

Canon eos 550d

IPhone 4s

Ipig i rosa eller hvit

iPad 2 i hvit eller svart

Det var det , kommer ikke på noe mer i farta :P klokka er 11 og jeg får ikke sove :(

-Blogges <3